Pääruuat

Halla-pasta

4 annosta

Kesäinen pasta Halla-juustosta

Ainekset

1 pkt keltaisia kirsikkatomaatteja
1 pkt punaisia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pss (65g) Babypinaattia
oliiviöljyä
balsamicoa
2 rkl fariinisokeria
suolaa ja pippuria
1 pkt Juustoportin Halla-juustoa
400g Tagliatelle-pastaa

Ohje

  1. Laita pastaa varten iso kattilallinen vettä kiehumaan.
  2. Viipaloi punasipuli suikaleiksi.
  3. Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä, balsamicoa ja ripottele 1-2 rkl fariinisokeria, lisää punasipulit pannulle. Paista sipuleita muutama minuutti.
  4. Murskaa valkosipulin kynsi ja halkaise tomaatit puoliksi.
  5. Lisää tomaatit pannulle sipuleiden kanssa ja kääntele muutama minuutti, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Kun pastavesi kiehuu, keitä pastaa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  7. Kuutioi Halla-juusto noin 2cm kokoisiksi paloiksi ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
  8. Kun pasta on al dente, kaada vesi pois ja lisää spagetit pannulle.
  9. Kaada kasvikset sekaan ja kääntele joukkoon.
  10. Lorauta vielä kunnolla oliiviöljyä ja lisää babypinaatti. Tarkista maku ja tarjoile heti!

Käytä tätä