Pääruuat

Parsakaaligratiini

n. 40 min

4 annosta

Ainekset

25 g Juustoportin kirnuvoita
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl Juustoportin kaurajuomaa
150 g Juustoportin Vuohen GR juustoraaste
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
400 g parsakaalia

Ohje

  1. Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot.
  2. Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan.
  3. Siirrä kattila takaisin liedelle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min välillä sekoittaen.
  4. Lisää mukaan vuohenjuustoraaste, mausta suolalla ja valkopippurilla.
  5. Paloittele parsakaali kukintojen mukaisesti ja laita voideltuun uunivuokaan.
  6. Kaada kastike pinnalle ja kypsennä 20 min 200°C.