Jogurtit

Pehmeää ja samettista. Kerrotaan, että jogurtti keksittiin vahingossa. Ei ole kuitenkaan vahinko, että me Juustoportilla keksimme ensimmäisenä valmistajana yhdistää asidofilus- ja bifidohapatteet. Eikä ole vahinko, että jogurttimme maistuvat ihan jokaiselle. Kokeile itse, jos et usko.

Juustoportti AB-jogurtti 150 g tyrni

Juustoportti AB-jogurtti 150 g tyrni

Ravintosisältö / 100 g

energia
384 kJ / 92 kcal
rasva
3,9 g
josta tyydyttynyttä
2,3 g
hiilihydraatit
11 g
josta sokereita
11 g
proteiini
2,3 g
suola
0,1 g
kalsium
120 mg (15 %*)
*päivän saantisuosituksesta

Ainekset

Pastöroitu MAITO (Suomi), sokeri, tyrni (2 %), hapate (asidofilus-bifido), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). SISÄLTÄÄ TYRNIN SIEMENET.

Lisäominaisuudet

Hyvää Suomesta
EAN 6408652225071

Aidoista tyrnimarjoista valmistettu jogurtti on ainutlaatuinen ja maukas jogurtti. Tyrni on marjana raikas, pirteä ja konstailemattoman aito – juuri kuten jogurttimmekin.
Juustoportin AB-jogurtit ovat paksun samettisia, maultaan herkullisia ja ne valmistetaan suomalaisesta maidosta. Juustoportti on perheyritys, joka on saanut tunnustusta hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan uudistajana, saaden mm. Euroopan ensimmäisenä eläinten hyvinvointia mittaavan Welfare Quality® -sertifikaatin. Juustoportti on jo yli 30 vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.