Ruokatuotteet ja valmisruoat

Juustoportin ruokatuotteet valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa Kasvisgalleriassa, Kuopiossa. Valitsemme huolella parhaat raaka-aineet, että ruoka olisi erityisen hyvää. Valitse Juustoportin tuote ja vietä hieman parempi ruokahetki!

Juustoportti Kasvissosekeitto 340 g laktoositon gluteeniton

Ripottele siemenet keiton päälle!
Juustoportti Kasvissosekeitto 340 g laktoositon gluteeniton

Ravintosisältö / 100 g

energia
254 kJ / 61 kcal
rasva
3,9 g
josta tyydyttynyttä
2,4 g
hiilihydraatit
5,4 g
josta sokereita
2,6 g
proteiini
0,6 g
suola
0,65 g
laktoosia 0 g/ 100 g

Ainekset

Vesi, porkkana 22 % (Suomi), peruna 9 % (Suomi), Juustoportin KERMA (Suomi), siemensekoitus 6 % (kurpitsansiemen, auringonkukansiemen, chia-siemen, pellavansiemen, auringonkukkaöljy, suola, paprika 4,5 % (EU), Juustoportin kirnuVOI (Suomi), suola, sokeri, muunnettu tärkkelys, korianteri, mustapippuri, chili, valkopippuri

Lisäominaisuudet

Gluteeniton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
EAN 6408659611211

Pehmeän rouhea keitto -uusi tapa nauttia herkullinen ateria

Juustoportin Kasvissosekeitto rouheilla siemenillä on täyttävä ja maistuva ateria. Lämmitä keitto mikrossa ja ripottele siemenet keiton päälle. Ruokaisat siemenet kruunaavat aterian ja pitävät nälän loitolla pidempään. Juustoportin Kasvissosekeitto on laktoositonta ja gluteenitonta, sekä siinä on suomalaisuudesta kertova Hyvää Suomesta -merkki. Juustoportin keitot valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa, Kuopiossa. Maista ja ihastu!