Herkkuja jokaiseen makuun

Kasvisgalleriassa valmistetaan herkullisia ja laadukkaita ruokia, joissa yhdistyy maukkaus ja käytön helppous luovalla, mutta kilpailukykyisellä tavalla. Uudenaikaisilla tuotantolinjoilla valmistuu keittoja, kiusauksia ja muita vuokaruokia, laatikoita, soseita, lisäkkeitä, pakasteita jne. Valikoimasta löytyy valmisruokia, mutta monet tuotteista soveltuvat myös aterian osaksi, tai tuunattavaksi edelleen. Kasvisgallerian tuotteiden herkullisuus on palkittu useamman kerran myös Vuoden Tähtituote -kilpailussa, jossa menestystä on tullut jopa viitenä vuotena peräkkäin. Maku ja visuaalisuus ovatkin osa pitkälle hiottua ammattitaitoa ja yrityksen luotettava tavaramerkki asiakkailleen.

Ruokaviraston Oiva-raportti

Kasvisgallerian IFS-sertifikaatti

Juustoportti kasvissosekeitto 340 g

Ripottele siemenet keiton päälle!
Juustoportti kasvissosekeitto 340 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
254 kJ / 61 kcal
rasva
3,9 g
josta tyydyttynyttä
2,4 g
hiilihydraatit
5,4 g
josta sokereita
2,6 g
proteiini
0,6 g
suola
0,65 g
laktoosia 0 g/ 100 g

Ainekset

Vesi, porkkana 22 % (Suomi), peruna 9 % (Suomi), Juustoportin KERMA (Suomi), siemensekoitus 6 % (kurpitsansiemen, auringonkukansiemen, chia-siemen, pellavansiemen, auringonkukkaöljy, suola, paprika 4,5 % (EU), Juustoportin kirnuVOI (Suomi), suola, sokeri, muunnettu tärkkelys, korianteri, mustapippuri, chili, valkopippuri

Lisäominaisuudet

Gluteeniton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
EAN 6408659611211

Pehmeän rouhea keitto -uusi tapa nauttia herkullinen ateria

Pehmeän rouhea kasvissosekeitto on täyttävä ja maistuva ateria. Lämmitä keitto mikrossa ja ripottele siemenet keiton päälle. Ruokaisat siemenet kruunaavat aterian ja pitävät nälän loitolla pidempään. Juustoportin keitot valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa, Kasvisgalleriassa.