Maidot

Juustoportti rasvaton maitojuoma 1 l

Juustoportti rasvaton maitojuoma 1 l

Ravintosisältö / 100 g

energia
105 kJ / 25 kcal
rasva
0 g
josta tyydyttynyttä
0 g
hiilihydraatit
3,0 g
josta sokereita
3,0 g
proteiini
3,2 g
suola
0,1 g
kalsium
120 mg (15 %*)
riboflaviini
0,2 mg (14 %*)
D-vitamiini
1,0 µg (20 %*)
B12-vitamiini
0,4 µg (16 %*)
Laktoosia 0 g / 100 g

*päivän saantisuosituksesta

Ainekset

Pastöroitu rasvaton MAITO (Suomi) ja D-vitamiini.

Lisäominaisuudet

Hyvää Suomesta
Laktoositon
Lisätty D-vitamiinia
Pakkauskartongissa puuta -10 %
Rasvaton
EAN 6408653125097

Maidosta kaikki alkaa. Parhaimmillaan tuotteiden jalostus voidaan aloittaa jo muutaman tunnin kuluessa maidon lypsämisestä. Olemme ylpeitä ammattitaitoisista ja edistyksellisistä maidontuottajista, jotka huolellisella työllään mahdollistavat puhtaan ja korkealaatuisen maidon tuotteitamme varten. Tuottajille olemme jo pitkään pystyneet maksamaan markkinajohtajaa korkeampaa tuottajahintaa.

Meijerissämme käytetään nykyaikaista ja huipputeknologiaa. Unohtamatta korkeaa osaamista, jota henkilökunnallamme on. Nämä mahdollistavat myös pitkän säilyvyyden maidoissamme. Pidempään säilyvä maito kerätään tiloilta, valmistetaan uusimmalla mahdollisella tuotantotekniikalla, pastöroidaan +72C ja pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla. Juustoportin maitoon ei lisätä mitään, vaan se on raikasta ja tavallista maitoa.

Ympäristö on meille tärkeä. Monet maitotiloistamme sijaitsee reippaan kiven heiton päässä, jolloin maitoa kuljetetaan mahdollisimman vähän. Meijerissämme käytämme uusiutuvaa energiaa esimerkiksi aurinkovoiman muodossa. Sähköenergiasta 100% on peräisin tuulesta, vedestä ja auringosta. Teemme lukuisia toimenpiteitä, joilla pidämme huolta ympäristöstämme.