Herkkuja jokaiseen makuun

Kasvisgalleriassa valmistetaan herkullisia ja laadukkaita ruokia, joissa yhdistyy maukkaus ja käytön helppous luovalla, mutta kilpailukykyisellä tavalla. Uudenaikaisilla tuotantolinjoilla valmistuu keittoja, kiusauksia ja muita vuokaruokia, laatikoita, soseita, lisäkkeitä, pakasteita jne. Valikoimasta löytyy valmisruokia, mutta monet tuotteista soveltuvat myös aterian osaksi, tai tuunattavaksi edelleen. Kasvisgallerian tuotteiden herkullisuus on palkittu useamman kerran myös Vuoden Tähtituote -kilpailussa, jossa menestystä on tullut jopa viitenä vuotena peräkkäin. Maku ja visuaalisuus ovatkin osa pitkälle hiottua ammattitaitoa ja yrityksen luotettava tavaramerkki asiakkailleen.

Ruokaviraston Oiva-raportti

Kasvisgallerian IFS-sertifikaatti

Juustoportti savuporo-juustokeitto 300 g

Helppo ja herkullinen suomalainen keitto!
Juustoportti savuporo-juustokeitto 300 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
380 kJ / 90 kcal
rasva
7,3 g
josta tyydyttynyttä
4,4 g
hiilihydraatit
3,7 g
josta sokereita
0,3 g
proteiini
2,6 g
suola
0,79 g
laktoosi 0 g/100 g

Ainekset

Ainekset: Vesi, KERMA
(Suomi), Juustoportti Grand Reserve JUUSTO 7,3 % (Suomi), muunnettu
maissitärkkelys, poron lämminsavurouhe [poronliha (Suomi), vesi, suola,
dekstroosi], VOI (Suomi), suola, persilja, maltodekstriini, aromi, hiivauute,
sokeri, naudanlihauute, perunatärkkelys, sipulijauhe, karamellisiirappi, kurkuma,
valkopippuri. Sisältää poronlihaa 1,4 %.

Lisäominaisuudet

Gluteeniton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
EAN 6408659610900

Keittoja Juustoportilta!

Juustoportin Savuporo-juustokeitto on herkullinen ja aromikas keitto, jonka raaka-aineina käytetään suomalaista lämminsavustettua poroa ja Juustoportin GR juustoa. Valitsimme huolella parhaat juustot ja muut suomalaiset raaka-aineet, jotta keitto olisi erityisen hyvää. Näistä aineista valmistettu täyteläinen ja vivahteikas keitto kulkee kätevästi mukana eväänä ja sopii myös hieman parempiin arjen ruokahetkiin. Herkullisen keiton saaminen ei ole ennen ollut näin helppoa!

Uudet Juustoportin keitot valmistuvat täysin suomalaisista raaka-aineista ja pitkään kypsytetystä GR juustosta Juustoportin omassa ruokatehtaassa Kasvisgalleriassa Kuopiossa. Ne ovat myös laktoosittomia ja gluteenittomia.