Jogurtit

Pehmeää ja samettista. Kerrotaan, että jogurtti keksittiin vahingossa. Ei ole kuitenkaan vahinko, että me Juustoportilla keksimme ensimmäisenä valmistajana yhdistää asidofilus- ja bifidohapatteet. Eikä ole vahinko, että jogurttimme maistuvat ihan jokaiselle. Kokeile itse, jos et usko.

Juustoportti Vapaan lehmän AB-luonnonjogurtti 1 kg

Juustoportti Vapaan lehmän AB-luonnonjogurtti 1 kg

Ravintosisältö / 100 g

energia
235 kJ / 55 kcal
rasva
2,5 g
josta tyydyttynyttä
1,5 g
hiilihydraatit
4,8 g
josta sokereita
4,8 g
proteiini
3,5 g
suola
0,1 g
kalsium
120 mg (15 %*)
Laktoosia 0 g / 100 g

*päivän saantisuosituksesta

Ainekset

Pastöroitu MAITO (Suomi) ja hapate (asidofilus-bifido).

Lisäominaisuudet

Hiilineutraali
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Vapaan lehmän tuotteet
Welfare quality
EAN 6408652221622

Vapaan lehmän maito on vastuullisempi valinta

Juustoportin hiilineutraali AB-luonnonjogurtti on valinta sekä samettisen jogurtin että monipuolisesti vastuullisen tuotteen puolesta. Laktoositon, 2,5 % rasvaa sisältävä luonnonjogurtti on pehmeää ja raikasta nauttia sellaisenaan, mutta maistuu marjojen kanssa tai vaikkapa smoothien pohjana. Vain mielikuvitus ja kulhon reunat ovat rajana.

Vapaan lehmän AB-luonnonjogurtti valmistetaan Juustoportin Vapaan lehmän maidosta, joka on monipuolisesti vastuullista. Se on valinta ympäristön, eläinten ja ihmisten puolesta. Vapaan lehmän AB-luonnonjogurtti on myös hiilineutraalia. Pihatoissa asuvien, ympäri vuoden ulkoilevien ja kesällä laiduntavien lehmien hyvinvointi todennetaan kansainvälisen Welfare Quality-menetelmän mukaisesti. Juustoportin Vapaan lehmän tilojen eläinten hyvinvointi on todennettu edistynyt- tai erinomainen-tasolle. Tämä GMO-vapaa maito kerätään hyvinvointisopimustiloilta, joille maksetaan keskimääräistä korkeampaa tuottajahintaa.