Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme.

Juustoportti Keisarin juusto

Juustoportti Keisarin juusto 175 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
1500 kJ / 360 kcal
rasva
29 g
josta tyydyttynyttä
20 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
25 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu lehmän- ja vuohenMAITO (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine (E252)

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 6408655601186

Kahden maidon liitto

Juustoportin Keisarin juusto on kahden maidon liitto. Juustoon on käytetty sekä vuohen että lehmän maitoa. Kuuden kuukauden kypsytyksen ansiosta Keisarin juustossa on ainutlaatuinen maku: Vuohenmaito antaa juustolle särmikkyyttä ja lehmänmaito mehevyyttä. Nimensä juusto on saanut Keisarintiestä, jonka varrella Juustoportin erikoisjuustola sijaitsee.

Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja maukkaita juustoja. Nämä juustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa ja kypsytetään aidossa juustokellarissa. Siellä niitä harjataan ja hoidetaan, jokaista yksitellen. Juustoportin pitkät perinteet juustojen valmistajana, henkilöstön korkeatasoinen osaaminen sekä laadukkaat raaka-aineet ovat menestyksen salaisuus. Erikoisjuustoista löytyy makuja moneen mieleen, oman suosikit voi löytää rohkeasti kokeilemalla.

Useita kuukausia kellaroidut juustot sopivat erityisen hyvin salaatteihin ja juustotarjottimelle, mutta toimivat myös ruuanlaitossa ja leivonnassa, suurimpaan intohimoon voi syödä sellaisenaan suoraan rasiasta.