Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme.

Juustoportti kellarimestarin juusto

Juustoportti kellarimestarin juusto 175 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
1500 kJ / 360 kcal
rasva
28 g
josta tyydyttynyttä
17 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
27 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu MAITO (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine (E252).

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 6408655601162

Juustomestarin erikoisuus

Kellarimestarinjuusto on saksalaistyyppinen, murukoloinen tilsitjuusto. Tämä keskivahva juusto on maultaan täyteläinen ja ainutlaatuinen. Yli puolen vuotta huolellista kittikypsytystä kivikellarissa takaa aidon ja vivahteikkaan makuelämyksen, emme turhaan kutsu sitä juustomestarin erikoisuudeksi.

Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja maukkaita juustoja. Nämä juustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa ja kypsytetään aidossa juustokellarissa. Siellä niitä harjataan ja hoidetaan, jokaista yksitellen. Juustoportin pitkät perinteet juustojen valmistajana, henkilöstön korkeatasoinen osaaminen sekä laadukkaat raaka-aineet ovat menestyksen salaisuus. Erikoisjuustoista löytyy makuja moneen mieleen, oman suosikit voi löytää rohkeasti kokeilemalla.

Useita kuukausia kellaroidut juustot sopivat erityisen hyvin salaatteihin ja juustotarjottimelle, mutta toimivat myös ruuanlaitossa ja leivonnassa, suurimpaan intohimoon voi syödä sellaisenaan suoraan rasiasta.