Juustot

Niin kuin nimestä voisi päätellä, niin meillä juustoille annetaan aikaa ja rakkautta. Sillä kaiken voi tehdä vähän paremmin, ja vähän paremman makuiseksi. Kuten Suomen suosituimmat leipäjuustomme, täyteläiset murukolojuustomme, sekä kansainvälisesti palkitut erikoisjuustomme.

Juustoportti Vuohen viinitarhurin juusto

Juustoportti Vuohen viinitarhurin juusto 175 g

Ravintosisältö / 100 g

energia
1670 kJ / 400 kcal
rasva
34 g
josta tyydyttynyttä
20 g
hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
proteiini
24 g
suola
1,4 g
Laktoosia 0 g / 100 g

Ainekset

Pastöroitu vuohenMAITO (Suomi), suola, Sangre de Toro-punaviini, hapate, mausteet, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine (E252).            

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton
Hyvää Suomesta
Laktoositon
Voimakassuolainen
EAN 6408655600943

Kansainvälisen Premium-juustokisan kultamitalisti Itävallassa

Vuohen Viinitarhurin juusto on täyteläisen voimakkaana juustona ansainnut paikkansa juustotarjottimen keskipisteenä. Kansainvälisissä kilpailuissa Vuohen viinitarhurin juusto on palkittu kultamitalein useampaan otteeseen – se on moninkertainen maailmanmestarimme. Tätä juustoa kypsytetään kellarissa noin kahdeksan kuukautta. Se saa ominaisen makunsa Torresin Sangre de Toro-punaviinistä ja yrteistä, joilla sitä harjataan säännöllisesti kellaroinnin ajan.

Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja maukkaita juustoja. Nämä juustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa ja kypsytetään aidossa juustokellarissa. Juustoportin pitkät perinteet juustojen valmistajana, henkilöstön korkeatasoinen osaaminen sekä laadukkaat raaka-aineet ovat menestyksen salaisuus. Erikoisjuustoista löytyy makuja moneen mieleen, oman suosikit voi löytää rohkeasti kokeilemalla.

Useita kuukausia kellaroidut juustot sopivat erityisen hyvin salaatteihin ja juustotarjottimelle, mutta toimivat myös ruuanlaitossa ja leivonnassa, suurimpaan intohimoon voi syödä sellaisenaan suoraan rasiasta.