19/3/2024

Kermaisten valintojen edessä? Valitse Juustoportin uudet kermat

Juustoportin kermat ovat ihanteellinen valinta leivontaan, ruoanlaittoon, sekä herkullisiin kahvihetkiin

Löydät nyt kauppojen kermahyllyltä Juustoportin uudet kermat kätevässä 3,3 dl pakkauksessa. Nämä laktoosittomat kermat valmistetaan Jalasjärvellä. Tuoteperheeseen kuuluvat vispikerma, ruokakerma, kuohukerma ja kahvikerma.

Juustoportin kahvikerma – täyteläinen nautinto kahvin ystäville

Kahvikerma tarjoaa herkullisen kermaisen lisän kahvihetkiin, joka tekee kahvista entistäkin houkuttelevamman. Kahvikerma on maultaan kermaisen täyteläistä ja siksi saa kahvin maistumaan entistäkin paremmalta. Kahvikerma ei vaahtoudu, mutta sopii leivontaan ja ruoanlaitossa lisättynä valmiiseen ruokaan. Pitkään haudutettaviin ruokiin suosittelemme Juustoportin ruokakermaa. Tutustu kahvikerman tuotetietoihin täällä.

Juustoportin ruokakerma – vaivatonta ruoanlaittoa

Ruokakerma soveltuu monipuolisesti erilaisiin ruokiin. Siinä on 10 % rasvaa ja sitä voi käyttää keitoissa, kastikkeissa ja uuniruoissa tuomaan ruokiin herkullista makua ja rakennetta. Lisäksi se on erinomainen valinta leivonnassa, jossa se tuo taikinoihin mehevyyttä ja pehmeyttä. Ruokakerma ei vaahtoudu, mutta se kestää hyvin kuumentamista ja hauduttamista. Ruokakerman käyttö tekee ruoanlaitosta vaivatonta ja nautinnollista. Tutustu tuotetietoihin täällä.

Juustoportin kuohukerma -monipuolinen yleiskerma joka keittiöön

Kuohukerma sopii täydellisesti leivontaan, jälkiruokiin ja ruoanlaittoon. Vaahdotetulla kuohukermalla on hyvä viimeistellä jälkiruoat ja leivonnaiset, sen raikas ja kermainen maku tuo ruokiin lisää herkullisuutta. Kuohukerma kestää hyvin kuumentamista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin ruokalajeihin. Tutustu tuotetietoihin täällä. 

Juustoportin vispikerma – täydellisten leivonnaisten koristeluun

Juustoportin vispikerma on parhaimmillaan jälkiruokien ja leivonnaisten koristelussa. Muista vaahdottaa vispikerma kylmänä ja kuivassa astiassa. Vispikerma vaahtoutuu hieman hitaammin kuin kuohukerma, mutta lopputulos on kestävä ja kaunis. Vispikerman pitkä säilyvyys avaamattomana jääkaapissa mahdollistaa sen käytön tarpeen mukaan ilman huolta nopeasta pilaantumisesta. Tutustu tuotetietoihin täällä.

 

Juustoportin nettisivuilla voit tutustua erilaisiin resepteihin.