Ainekset
2 prk Juustoportti Smetana (130g)
500 g possun sisäfilee
300 g pastaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 tl Dijon-sinappia
1-2 rkl viherpippuria
10 dl lihalientä
pieni persiljanippu
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
Ohje
- Poista possusta kalvo ja leikkaa 2cm paloja. Taputtele litteämmäksi.
- Silppua valkosipulit sekä leikkaa sipuli puolirenkaiksi.
- Kuumenna kasari ja lisää oliiviöljyä. Paista possuun hyvä väri, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää sipuli ja valkosipuli. Paista vielä pari minuuttia.
- Lisää lihaliemi, smetana (säästä 2 rkl smetanaa niin saat raidat possujen päälle) ja Dijon-sinappi.
- Murskaa sekaan vielä viherpippurit. Sekoita ja keittele hiljaa hymyillen noin 15 min kunnes pasta on kypsää.