Pääruuat

Kana-sipuliruukku

Helppoa ja nopeaa pataruokaa, vain muutamasta raaka-aineesta. Juustoportin sipulikermassa maun salaisuus.

Ainekset

2 prk Juustoportti Ruokakerma Sipuli 3,3 dl
600 g kanan rintafilee
2 suippopaprikaa
1 rkl dijon sinappia
30 g Juustoportti kirnuvoita
suolaa, mustapippuria

Ohje

  1. Leikkaa paprika renkaiksi, kuutioi tai suikaloi kana.
  2. Kuumenna pata ja ruskista kirnuvoi. Paista kanoihin hyvä väri. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Lisää paprikat ja kuullota hetken. Lisää dijon sinappi. Kaada sekaan vielä Juustoportin sipulikerma ja sekoita hyvin.
  4. Hauduta 160 asteessa 1 h. Tarjoile riisin kanssa.
  5. Viimeistele annos timjamilla.

Käytä näitä