Välipalat

Syrjäsen jogurttipannarit

Harri Syrjäsen jogurttipannarit tehdään Juustoportin pehmeästä turkkilaisesta jogurtista. Ihmekös tuo kun tulee herkullista!

Ainekset

2 munaa
3 prk Juustoportti pehmeä Turkkilainen maustamaton jogurtti á 150 g
1,5 dl Vapaan lehmän kevytmaitoa
3 rkl sokeria
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1,5 dl mustikoita
3 rkl hunajaa
ruokaöljyä paistamiseen

Ohje

  1. Kaada kulhoon 2 prk Juustoportti pehmeä Turkkilainen jogurtit ja riko sekaan munat. Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää jauhot, sokeri, leivinjauhe ja ruokasooda. Vatkaa hyvin sekaisin.
  3. Lisää sekaan 0,5 dl mustikoita, sekoita. Lisää pannuun pari tippaa ruokaöljyä ja paista pannarit miedolla keskilämmöllä.
  4. Kasaa lautaselle 4-5 pannaria, laita päälle pari ruokalusikallista Juustoportin pehmeää turkkilaista jogurttia, ruokalusikallinen mustikoita ja valuta päälle hunajaa.

Käytä näitä