Jälkiruuat

Brandy-pähkinäjuustoa, pekaanipähkinää ja hunajaa

Brandy-pähkinäjuustoa, pekaanipähkinää ja hunajaa

Ainekset

100 g pekaanipähkinöitä

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl hunajaa

ripaus suolaa

1 pkt Juustoportin Brandy-pähkinä-juustoa

Suolakeksejä

Maitosuklaapipareita

Ohje

  1. Paahda pähkinöitä kuumalla pannulla 1–2 minuuttia. Lisää öljy, hunaja ja suola. Sekoita ja kaada leivinpaperille jäähtymään.
  2. Rouhi pähkinät.
  3. Paloittele juusto.
  4. Kokoa kekseille juustoa ja pähkinöitä. Viimeistele rouhitulla maitosuklaapiparilla.

 

Kuva ja resepti Kesko Oyj

Käytä tätä!