Jälkiruuat

Harri Syrjäsen lämmin leipäjuusto-omenavuoka

Ota talteen Harri Syrjäsen resepti, jolla valmistat herkullisen, mutta helpon leipäjuusto-omenavuoan. Nauti lämpimänä!

Ainekset

280 g Juustoportin leipäjuustoa
3,3 dl Juustoportin kuohukermaa
1 dl sokeria
2 omenaa
2 kanelitankoa
1 dl granaattiomenan siemeniä (pakaste)
Kuivattuja omenalastuja

Ohje

  1. Pilko leipäjuusto ja omenat kuutioiksi ja laita ne keskikokoiseen vuokaan.
  2. Paahda sokeri kevyesti vaalean ruskeaksi kattilassa ja lisää kerma ja kanelitangot sekaan.
  3. Keitä kasaan noin 10 minuuttia, tavoittele vaaleaa, kanelista kinuskikastiketta.
  4. Kaada kinuski vuokaan omenoiden päälle ja laita uuniin 220 asteeseen noin 15-20 minuutiksi.
  5. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile omenalastujen ja granaattiomenan siemenien kanssa.