Jälkiruuat

Pehmeä mango-mutakakku

Ainekset

150 g Juustoportin kirnuvoita
200 g tummaa suklaata
1 prk (150 g) Juustoportin HYVIN sokeroimatonta kreikkalaista mangojogurttia
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Päälle
tomusokeria
mangosiivuja

Ohje

1. Ota raaka-aineet hyvissä ajoin huoneen lämpöön.
2. Sulata voi miedolla lämmöllä ja pilko suklaa sulamaan samaan kasariin.
3. Anna jäähtyä. Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
4. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Lisää leivinjauhe.
5. Lisää samaan kulhoon valkuaisvaahto, sulatettu rasva-suklaaseos sekä kreikkalainen jogurtti.
6. Nostele varovasti sekaisin.
7. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla tai voitele kakkuvuoka. Kaada kakkumassa vuokaan ja paista keskitasolla 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Kakku on parasta seuravana päivänä, säilytä se siis kylmässä.
8. Koristele tomusokerilla ja mangosiivuilla halutessasi.