Välipalat

Tonnikala grillileivät

20-25 min.

4

Ainekset

150 g Juustoportti crème fraìche

1 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa

1 punainen paprika

1–2 rkl hienoksi silputtua punasipulia

3 rkl hienoksi silputtua tuoretta tilliä

3 rkl hienoksi silputtua ruohosipulia tai purjoa

½ tl sitruunapippuria

ripaus suolaa

cayennepippuria tai chilimaustetta

Juustoportti Isabella kermajuustoa

(tomaatteja)

vaaleaa leipää

Ohje

  1. Silppua yrtit ja sipulit hienoksi
  2. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi
  3. Raasta juusto
  4. Sekoita kulhossa valutettu tonnikala, créme fraîche, paprika, sipulit ja yrtit.
  5. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla.
  6. Levitä seos leipäviipaleiden päälle paksulti, lisää juustoraaste päälle.
  7. Laita toinen leipäviipale halutessasi kanneksi.
  8. Paista leipiä uunin keski- tai yläosassa 250 asteessa 5–7 min.

 

Leivät voi myös paistaa voissa pannulla tai valmistaa ne voileipägrillissä, voitele silloin leipien ulkopuolet ennen grilliin laittamista.

Tutustu tuotteisiin

Luomu Creme Fraiche

Isabella-juusto

Resepti Sonja W Avokadoa&sitruunaa