Ainekset
2 pkt Juustoportin Halla-juustoa
1 prk (150 g) Juustoportin Crème Fraîchea
2 hampurilaissämpylää
2 tomaattia
1 avocado
1/2 kurkku
1 lime
1/2 dl etikkaa
2 rkl sokeria
2 dl vettä
nippu minttua
1 dl öljyä
1 tl chilipulveria
1 tl savupaprika jauhetta
1 tl juustokuminaa
Suolaa ja mustapippuria
Ohje
- Valmista ensin kastike. Sekoita Juustoportin Creme Fraichen joukkoon limen kuorta, 1/2 limen mehu, hakattua minttua ja 1 tl sokeria. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa kurkku pitkittäin ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä. Sekoita marinadiin etikka, sokeri ja vesi. Laita kurkku sekaan ja sekoita. Anna marinoitua vähintään 30 min.
- Valmista maustekastike Hallalle. Sekoita keskenään öljyä, chilipulveria, savupaprikaa ja juustokuminaa.
- Lämmitä grilli. Leikkaa Halla juusto siivuiksi ja grillaa kaunis pinta. Pensselöi maustekastike pintaan ja kääntele hetki. Sitten kaikki on kasausta vaille valmista!