Ainekset
2 prk Juustoportti Ruokakerma 10 % kolme pippuria
700 g naudan sisä- tai paahtopaistia
4 dl kantarelleja
2 punasipulia
3 valkosipulinkynttä
30 g Juustoportti Kirnuvoita
suolaa
koristeeksi esim. persiljaa
Ohje
- Suikaloi paisti. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi ja silppua valkosipuli.
- Kuumenna pannu ja lisää voi. Paista paistisuikaleisiin hyvä väri, mausta suolalla ja kaada uunipataan.
- Kuullota pari minuuttia punasipuleita ja kantarelleja. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä hetken ja kaada pataan.
- Lisää pataan 2 prk Juustoportin pippurikerma. Sekoita hyvin ja laita kansi (tai foliota) päälle ja hauduta uunissa 160 asteessa noin 1-1,5 h. Jos neste haihtuu haudutuksen aikana, niin lisää loraus vettä sekaan.
- Tarjoile esim. riisin kanssa.