Pääruuat

Smetanapossu

Harri Syrjäsen täyteläinen ja herkullinen OnePot Smetana-viherpippuripossu syntyy nopeasti ja lopputulos on kuin ravintolassa – ota kokeiluun

Ainekset

2 prk Juustoportti Smetana (130g)
500 g possun sisäfilee
300 g pastaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 tl Dijon-sinappia
1-2 rkl viherpippuria
10 dl lihalientä
pieni persiljanippu
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria

Ohje

  1. Poista possusta kalvo ja leikkaa 2cm paloja. Taputtele litteämmäksi.
  2. Silppua valkosipulit sekä leikkaa sipuli puolirenkaiksi.
  3. Kuumenna kasari ja lisää oliiviöljyä. Paista possuun hyvä väri, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää sipuli ja valkosipuli. Paista vielä pari minuuttia.
  4. Lisää lihaliemi, smetana (säästä 2 rkl smetanaa niin saat raidat possujen päälle) ja Dijon-sinappi.
  5. Murskaa sekaan vielä viherpippurit. Sekoita ja keittele hiljaa hymyillen noin 15 min kunnes pasta on kypsää.

Käytä tätä