Ainekset
2 kpl Juustoportti pehmeä turkkilainen jogurtti mustaherukka (150 g)
200 g raparperia
2 rkl hillosokeria
2 rkl vettä
1,5 dl Juustoportti kuohukermaa
4 suklaakeksiä
Ohje
- Aloita valmistus keittämällä raparperihilloke. Leikkaa raparperi parin sentin pätkiksi. Laita kattilaan raparperi, vesi ja hillosokeri. Kiehauta ylös ja anna hautua 10 min miedolla lämmöllä. Jäähdytä hilloke.
- Valmista jogurttivaahto raparperihillokkeen jäähtyessä. Vatkaa ensin kuohukerma vaahdoksi. Lisää sekaan Juustoportti pehmeä turkkilainen jogurtti ja sekoita niin, että jogurtti jää raidoiksi vaahtoon.
- Murskaa lasien pohjalle yksi keksi per lasi. Jaa raparperihilloke laseihin. Nosta raparperihillokkeen päälle 2-3 rkl jogurttivaahtoa. Koristele mintunlehdillä. Voit nauttia heti tai säilyttää kylmässä ja tarjoilla myöhemmin.